loader

Nieuwe stap in sprekerscarrière: samen met Dirk Kuyt Foundation gehandicaptensport promoten 7 februari 2018

Zoals de meesten van mijn volgers wel zullen weten ben ik vanaf eind 2015 begonnen met het geven van presentaties. In het begin twijfelde ik heel erg of mijn verhaal wel inspirerend genoeg zou zijn, want het was voor mij toch allemaal heel gewoon om zo met mijn handicap om te gaan. Toch ben ik in het diepe gesprongen en heb ik onder begeleiding van Hans Eichhorn en Niek van den Adel (twee sprekers uit mijn netwerk) de handschoen van het spreken opgepakt. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van! Sterker nog, in tegenstelling tot wat ik dacht, blijkt mijn verhaal wel inspirerend genoeg te zijn. Ik heb bij verschillende organisaties mogen spreken, zoals: gemeenten, revalidatiecentra, scholen en verslavingsklinieken. Stuk voor stuk waren de reacties opvallend positief wat mij heeft besluiten om een volgende stap te zetten in mijn sprekerscarrière.

Dirk Kuyt Foundation
Die volgende stap is een samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation werkt samen met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij zij een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren voor mensen met een handicap. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met alle soorten beperkingen mogelijk gemaakt.

In mijn presentatie vertel ik ‘mijn’ verhaal middels sport en de Dirk Kuyt Foundation wil mij inzetten om te laten zien waarom sporten met een handicap nou zo ontzettend belangrijk is. Dankzij de sport ben ik de persoon geworden die ik nu ben en door mijn passie te delen met anderen hoop ik de Dirk Kuyt Foundation verder te kunnen helpen. Sport is natuurlijk goed voor je lichamelijke en fysieke gesteldheid, maar het zorgt ook voor sociale contacten en een plek in de maatschappij. Dat laatste is, in mijn ogen misschien nog wel belangrijker. Namens de Dirk Kuyt Foundation ga ik o.a. spreken voor Rotary clubs en mogelijke commerciële partijen. Het is voor mij een hele eer om mijn passie te mogen delen met en voor de doelgroep van de Dirk Kuyt Foundation en daar dan ook nog eens mijn verhaal bij mag gebruiken om anderen te kunnen motiveren.

Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation en ben hen oprecht dankbaar dat zij mij deze kans geven. Ik kan niet wachten om mensen het belang van sporten met een handicap, en het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen om zo het onmogelijke mogelijk te maken, duidelijk te maken. Begin maart kom ik met nog meer nieuws, dus stay tuned!

Afbeeldingsresultaat voor dirk kuyt foundation logo

Pim Brouwers

2

  1. Eddy-Paul Bakker • 16 februari 2018

    Heel mooi Pim, je verhaal is zeker inspirerend voor anderen. Beantwoorden


Geef een reactie

PimBrouwers.nl - Pim Brouwers - Zitskiën :: Handbiken :: Rollen