loader

Spreker

Sport is mijn passie, ik doe het niet alleen met heel veel plezier, maar sport heeft mij ook heel veel gebracht. Ik ben erg gedreven in het zitskiën, handbiken, rollen obstacle runs en crossfit. Mijn gedrevenheid om alles uit het leven te halen en hoe ik dat doe wil ik overbrengen op mensen met én zonder handicap. Dit om hen te motiveren en te stimuleren d.m.v. lezingen.

Onderwerp lezing
In mijn lezing vertel ik mijn verhaal en hoe ik door sport heb geleerd om te denken in mogelijkheden ipv beperkingen. Deze laatste boodschap ‘Denken in mogelijkheden ipv beperkingen’ staat centraal in mijn lezing. Want, denken in mogelijkheden ipv beperkingen maakt het onmogelijke mogelijk. In mijn lezing zullen verschillende onderwerpen de revue passeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Uitdagingen in de sport
  • Hoe sport weerstand biedt als het minder gaat
  • Hoe sport je karakter kan vormen
  • Kijken naar wat je wél kan
  • Hoe sport je kansen biedt op elk gebied

Kosten
Bent u nieuwsgierig naar mijn verhaal en wilt u mij als spreker voor uw studenten, revalidanten en/of medewerkers? Neem dan contact met mij op. Dit kan door een mail te sturen naar: info@pimbrouwers.nl. Wat betreft de kosten vind ik het prettig dat u vooraf duidelijkheid heeft, daarom hanteer ik voor een lezing, 20 tot 60 minuten, de volgende tarieven:

– Scholen: €250 (mocht dit niet mogelijk zijn dan kan de prijs altijd in overleg worden bepaald)
– Zorg- & overheidsinstellingen en bedrijven: op aanvraag

Bij interesse kunt u een mail sturen naar info@pimbrouwers.nl. Ik kom namelijk graag bij u spreken om mijn boodschap vol enthousiasme over te brengen.

Voor deze organisaties heb ik mijn lezing (verschillende malen) mogen geven:

Afbeeldingsresultaat voor logo hogeschool arnhem nijmegen          Afbeeldingsresultaat voor yes we can clinics          Afbeeldingsresultaat voor gemeente abgAfbeeldingsresultaat voor dirk kuyt foundation       Afbeeldingsresultaat voor nationale sportvakbeurs

Afbeeldingsresultaat voor cambreur college logoAfbeeldingsresultaat voor logo nederlandse loterij"

PimBrouwers.nl - Pim Brouwers - Zitskiën :: Handbiken :: Rollen